Výnos 8,4 % p.a.
Výše ročního výnosu
Měsíční výplaty
Každý měsíc obdržíte výplatu výnosů
Splatnost 30.4.2022
V tento den obdržíte zpět investovanou částku
Společnost Restaurace Klokočka s.r.o. provozuje zavedenou restauraci v Bakově nad Jizerou, kde prodává mimo jiné pivo vlastní značky, které si sama vyrábí. O výrobu piva se stará zkušený sládek a restauraci vedou lidé s dlouholetými zkušenostmi. V místě se připravuje stavba vlastních prostor pro vaření piva včetně nové technologie pro zvýšení rentability výroby a uspokojení výkyvů v poptávce dodávek piva. Restaurace disponuje přilehlým sálem pro konání akcí a velkou terasou, která je hojně využívaná v letních měsících.
Majitel restaurace v minulosti úspěšně provozoval několik podniků, jako například pivnici Na stadionu v Bakově nad Jizerou. Zde byla z bývalé klubovny fotbalového klubu, která je v majetku města Bakov nad Jizerou, vybudována v roce 2008 stylová pivnice, která se během prvních třech měsíců od otevření stala restaurací s největší výtočí Plzeňského Prazdroje na okrese Mladá Boleslav. Toto bylo především díky pohledu majitele na to, jak se má podnik provozovat bez ohledu na zažité zvyklosti (zvláštností bylo v roce 2008 to, že pivnice byla výhradně nekuřácká, což v té době byla naprostá rarita – a také díky této strategii se restaurace stala tak vyhledávanou). Restaurace funguje dodnes s novými nájemci.
JMENOVITÁ HODNOTA DLUHOPISU | 25 000,- Kč |
MINIMÁLNÍ VÝŠE INVESTICE | 25 000,- Kč |
MAXIMÁLNÍ VÝŠE INVESTICE | Až 6 mil. Kč, podle aktuálního stavu prodaných dluhopisů |
ÚROK |
8,40% p.a. + každé objednávce na 100 000 Kč a více jednorázový bonus ve výši 1% z investované částky
|
VÝPLATA ÚROKU | měsíčně |
DATUM SPLATNOSTI | 30.4.2022 |
ZPĚTNÝ ODKUP | Ano |
STAV EMISE | Úpis zahájen |
Konkurenční výhodou je koncepce vlastního minipivovaru a prodeje vlastní řady piv. Nad kvalitou piva dohlíží zkušený sládek Svatopluk Houserek, který pochází z rodiny sládků a má 25 let praxe v oboru.
Společnost je od svého založení zisková a veškeré investice realizuje prozatím z vlastních zdrojů a z finančního vkladu společníka a vlastníka společnosti. Z vlastních zdrojů byla doposud financována také rekonstrukce a přístavba restaurace. Po získání financí z prodeje emise dluhopisů bude dokončen převod nebytové jednotky restaurace s příslušenstvím do výhradního vlastnictví společnosti.
Celková odhadovaná hodnota nemovitosti, resp. nebytové jednotky je v současnosti 6 mil. Kč.
EMITENT | Restaurace Klokočka s.r.o. |
NÁZEV EMISE | Pivovar Klokočka 8,4 |
CELKOVÝ OBJEM EMISE | 6 000 000,00 Kč |
JMENOVITÁ HODNOTA DLUHOPISU | 25 000,00 Kč |
ÚROK |
8,40% p.a. + každé objednávce na 100 000 Kč a více jednorázový bonus ve výši 1% z investované částky
|
VÝPLATA ÚROKU | měsíčně |
EMISNÍ KURZ | 25 000,00 Kč |
KONEC UPISOVACÍHO OBDOBÍ | 31.12.2020 |
DATUM SPLATNOSTI | 30.4.2022 |
ZPĚTNÝ ODKUP | Ano |
FORMA DLUHOPISU | Cenný papír na řad |
PODOBA DLUHOPISU | Listinný cenný papír |
TYP NABÍDKY | Veřejná |
PŘEVODITELNOST DLUHOPISU | Povolena |
STAV EMISE | úpis zahájen 1.5.2019 |
EMISNÍ PODMÍNKY | Ke stažení |
Společnost Restaurace Klokočka s.r.o. byla založena účelově k provozu restaurace a létajícího minipivovaru. Za tímto účelem si ve spolupráci se společností Rezidence Bakov Klokočka s.r.o. pronajala nebytové prostory v objektu Malá Bělá 16, Bakov nad Jizerou. V tomto společném projektu byly od počátku rozděleny zájmy podnikání obou společností, kdy Rezidence Bakov Klokočka s.r.o. investovala do dostavby objektu a jeho rekonstrukce na 10 bytových jednotek, které postupně rozprodala jednotlivým nájemníkům, resp. novým vlastníkům bytových jednotek. Restaurace Klokočka s.r.o. svůj podnikatelský plán realizuje provozem restaurace a přilehlého sálu. Restaurace Klokočka těží z letité tradice provozu této restaurace, ale s novými prvky provozu, bez kterých se žádná dobrá restaurace v dnešní době neobejde. Konkurenční výhodou je koncepce vlastního minipivovaru a prodeje vlastní řady piv. S tím souvisí i trend vaření jídel a příprava vlastních nápojů v drtivé většině z čerstvých surovin a spolupráce s menšími dodavateli surovin, pro které je prioritou kvalita surovin před nízkou cenou. Tento koncept provozování restaurace má velmi kladný ohlas u zákazníků a návštěvnost má vzestupný trend.