,

Dokončení akvizice společnosti Dřevo HŽV [SB BIOenergy & fund]

Proběhla oficiální koupě pily v Hladkých Životicích – společnosti Dřevo HŽV s.r.o., tedy spíše její výrobní části. Společnost se nyní tedy plně zapojila do projektu SB BIO energy. V aktivním řízení firmy a jejím financování se skupina podílela již od října r. 2022.

,

Dřívější termín zprovoznění výrobní linky – navíc vyšší výkon za nižší cenu [SB BIOenergy & fund]

Někdy komplikace v dodávkách přinesou i zajímavé příležitosti a výhodnější řešení, stejně tomu bylo i v případě nové výrobní linky společnosti BIOenergy & fund s.r.o.

,

Emitent vyplatil investorům první výnosy [SB BIOenergy & fund]

Společnost SB BIOenergy & fund s.r.o., emitující dluhopisy Vci BIOenergy 14,26|2025, již vyplatila první výnosy investorům.

,

Pětinásobné zvýšení produkce emitenta [SB BIOenergy & fund]

Instalací nového štípacího automatu se zvyšuje výrobní kapacita na 5 násobek a SB BIOenergy & fund s.r.o. tak bude moci uspokojit aktuální obrovskou poptávku po palivovém dřevu. Nově se tak bude zpracovávat až 45 prm (prostorových metrů) dřeva za směnu se stejným počtem osob obsluhy.

,

Akvizice areálu HŽD jde do finále [SB BIOenergy & fund]

Hlavním podnikatelskou činností společnosti Areál HŽD s.r.o. je koupě, rozvoj a následná správa areálu pro zpracování dřeva v Hladkých Životicích. V tuto chvíli se finalizuje smluvní dokumentace na jeho koupi. Do konce roku by mělo dojít k podpisu a společnost se tak stane vlastníkem areálu. Na tutu akvizici jsou z velké části využity vlastní zdroje a […]

,

Přípravy rozjetí linky na výrobu briket jsou v plném proudu [SB BIOenergy & fund]

Společnost SB BIOenergy & fund s.r.o. intenzivně připravuje pořízení technologie na zpracování dřevního odpadu pily na brikety. Tato technologie bude umístěna do nových prostor v rámci areálu HŽD.